Onze dienstverlening

Dienstverlening Spoofer

Met Spoofer kunt u uw medewerkers gericht "spam" sturen. U kunt daarvoor gebruik maken van de tientallen templates die u ter beschikking heeft. Wilt u de medewerkers van de administratie testen op het herkennen van spam? Verstuur dan een van onze financiële templates. Met Spoofer ziet u hoeveel van uw medewerkers in spam en ransomware mails trappen. Hiermee bent u in staat om preventief te werk te gaan en uw bedrijfs- en klanteninformatie veilig te houden voor virussen en echte ransomware.

Dienstverlening custom templates

Binnen Spoofer heeft u de beschikking over tientallen templates. Kiest u een uitgebreider pakket, dan krijgt u ook de beschikking over custom templates. Uiteraard kunnen we ook nog meer templates op maat voor u maken. Die kunt u dan apart aanschaffen. In dat geval zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen een "mailtje van de directeur" met een betalingsverzoek te versturen naar (een selectie van) uw medewerkers. Eens kijken hoe alert uw medewerkers daarop zijn.

Dienstverlening e-learning

Met onze e-learning module (coming soon!) kunt u uw medewerkers trainen door middel van een online training in het herkennen van spam en ransomware en hoe ze moeten omgaan met het verstrekken van bijvoorbeeld inloggegevens. U kunt de training ook inzetten om "de temperatuur" in uw organisatie te meten, zodat u gericht uw medewerkers kunt trainen naar aanleiding van de bevindingen uit de e-learning.

Dienstverlening in ontwikkeling

Aan de hand van feedback van onze klanten, breiden wij onze dienstverlening uit en verbeteren we die. Houd ons in de gaten voor de laatste updates!

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar en 24/7 via het contactformulier.

TOP